Uwell Caliburn A3 Kartuş

Yeni ürün

Caliburn yedek kartuşları, tüm kullanıcılar için, özellikle de minimum dağınık coil değişiklikleri ile kullanımı kolay bir cihazdan hoşlananlar için harika bir buhar seçeneği sunar.

Daha Fazla Detaylar

795.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Daha Fazla Bilgi

Yeni Caliburn A3 yedek kartuşları, Uwell tarafından likitinizi barındırmak için ustalıkla tasarlanmıştır. Bunlar Caliburn A3 Pod Kit ile kullanılmak üzere üretilmiştir. Kullanıcılar, 1.0 ohm coil kullanarak uzun süreli MTL buhar deneyimi bekleyebilirler. Kartuşlar 4'lü bir paket halinde mevcuttur ve kullanım kolaylığı sağlamak için bir likit kontrol penceresi ve manyetik bağlantıya sahiptir.

 

Kartuş Seçenekleri

Caliburn A3 Kartuş 1.0 Ohm (üstten dolum)

Caliburn A3s Kartuş 0.8 Ohm (yandan dolum)

Caliburn A3s Kartuş 1.0 Ohm (yandan dolum)

 

Uyumlu Cihazlar  >  Caliburn A3  -  Caliburn A3s  -  Caliburn AK3

 

2ml Likit Kapasitesi
Manyetik Bağlantı
Mesh Coil Yapısı
4'lü Paket Halinde Mevcuttur

Caliburn yedek kartuşları, tüm kullanıcılar için, özellikle de minimum dağınık coil değişiklikleri ile kullanımı kolay bir cihazdan hoşlananlar için harika bir buhar seçeneği sunar. Caliburn A3 yedek kartuşları, önceden takılmış coil ile birlikte gelen yeniden doldurulabilir podlardır.

Önceden yüklenmiş bir coilin avantajı, yedek kartuşu coil yanana kadar kullanabilmeniz, ardından bunu uygun şekilde atmanız ve buhar deneyiminize devam etmek için yenisiyle değiştirmenizdir. Podunuzu yenisiyle değiştirmeniz gerektiğini gösteren işaretler arasında tat kaybı, kabarcıklanma sesleri veya yanık tadı yer alır.

Kartuşlar 4'lü kullanışlı bir pakette mevcuttur ve son derece kompakttır, gerektiğinde yanınızda kolayca bir yedek taşıyabilmenizi sağlar. Kartuşların likit için 2 ml kapasitesi vardır, pürüzsüz bir buhar deneyimi için kartuşları 50VG/50PG Likitler veya Salt Nikotin likit ile kullanmanızı tavsiye ederiz.

PAKET İÇERİĞİ

4 x Uwell Caliburn A3 yedek kartuş

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Adnan YANIK | 2024-01-30 21:59:35

Merhabalar
Uwell caliburn AK3 ile uyumlu mu? Yandan doldurulan modeli mi? Teşekkürler

Müşteri Hizmetleri

merhaba, evet uyumludur, yandan likit dolumu yapılıyor

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 29

En Son Baktığınız Ürünler

Menü