Yeni

Vaporesso XROS 3 Nano

Yeni ürün

Şık ve güncellenmiş tasarımıyla bu kit, yüksek kaliteli Mouth To Lung (MTL) veya Restricted Direct To Lung (RDTL) vaping deneyimi arayan herkes için mükemmeldir.

Daha Fazla Detaylar

1,750.00 TL

- +

 
Daha Fazla Bilgi

Kompakt ve kullanışlı vaping teknolojisinde lider ve ultra popüler Xros Nano Pod Kit'in halefi olan Vaporesso XROS 3 Nano ile tanışın. Şık ve güncellenmiş tasarımıyla bu kit, yüksek kaliteli Mouth To Lung (MTL) veya Restricted Direct To Lung (RDTL) vaping deneyimi arayan herkes için mükemmeldir. Güncellenmiş alüminyum alaşımlı kasa büyüleyici görünüyor. Katılmıyor musun? Aralarından seçim yapabileceğiniz 10 dudak uçuklatan renk ile mükemmel eşinizi hiç şüphesiz bulacaksınız.

Bol miktarda 1000mAh dahili pile ve 11-16W watt aralığına sahip XROS 3 Nano, güçlü ve tatmin edici bir vaping deneyimi sağlar. Watt değerini ayarlamak zorunda kalma konusunda endişelenmeyin! Xros 3 Nano, bunu sizin yerinize yapacak kadar akıllıdır, bölmenin direncini tanıyacak ve watt değerini buna göre otomatik olarak değiştirecektir. Ayarlanabilir hava akışı ve Vaporesso'nun XROS serisi kapsülleriyle tam uyumluluk sayesinde, ister MTL ister RDTL elektronik sigara olun, kişisel tercihlerinize göre uyarlanmış kişiselleştirilmiş bir buhar deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Paket İçeriği

1 x XROS 3 NANO
1 x XROS Serisi 0,6Ω MESH Kartuş (Önceden yüklenmiş)
1 x XROS Serisi 0,8Ω MESH Kartuş (Kutuda)
1 x C Tipi Şarj Kablosu
1 x Kordon
1 x Kullanım Kılavuzu ve Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü