Voopoo Drag S2

Yeni ürün

2,250.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Daha Fazla Bilgi

Voopoo'nun patentli Gene yonga setinin en son sürümü Drag S2'de Gene.TT 2.0 olarak adlandırılıyor. Bu, coilin direncini otomatik olarak algılayacak ve bunun için en iyi güç çıkışını seçecek bir Akıllı Mod seçeneği, istediğiniz güç çıkışını seçmenize olanak tanıyan bir RBA seçeneği (değişken watt) ve pil seviyesi %40'ın altına düştüğünde pil performansını düzenleyen bir Eco seçeneği sunar.

Bu seçenekler basitleştirilmiş ve kullanımı kolay bir menü sistemi aracılığıyla seçilebilir.

Güvenlik korumalarının tümü cihazda yerleşiktir ve Gene.TT 2.0 yonga seti tarafından yönetilir ve Drag S2, 60W'a kadar güç çıkışı sağlayabilen yerleşik bir 2500mAh bataryaya sahiptir.

USB Type-C hızlı şarj, Drag S2 pilinizi hiç vakit kaybetmeden şarj edebileceğiniz anlamına gelir!

Voopoo Drag S2'de mevcut pil seviyesi, seçilen çıkış modu, çıkış gücü, coil direnci, voltaj, puf sayacı ve puf zamanlayıcı gibi bilgileri net bir şekilde gösteren hoş, net bir 0,96 "TFT renkli ekran bulunabilir.

Ekran, mevcut ışık koşullarından bağımsız olarak bilgileri net bir şekilde görüntüler.

Voopoo'nun en yeni PnP atomizörü, PnP X Kartuş ( DTL, MTL ) piyasaya sürülmesiyle Drag S2 kitinin bir parçasını oluşturuyor.

Tak ve Çalıştır Coiller

Tankın tabanında bir tak ve çalıştır (PnP) coil sistemi bulunur ve coiller yerleştirildiğinde hoş bir şekilde tankın tabanı ile aynı hizada durur. Drag S2'de geleneksel 510 konektör bulunmaz, Voopoo'nun PnP teknolojisini kullanır, yani mod ile tank arasındaki teması kolaylaştırmak için manyetik bir konektör mevcuttur.

Depo tatmin edici bir şekilde yerine oturur ve çıkarılması kolaydır, burada bükülmeye ve dönmeye gerek yoktur, sadece depoyu açıp kapatın.

 

Paket İçeriği

Voopoo Drag S2 Pod
PnP X Kartuş DTL (Doğrudan Akciğere)
PnP X 0,2ohm coil
PnP X 0,3ohm coil
Kullanıcı kılavuzu
USB Type-C şarj kablosu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü